Minden kedves blogkövetőmnek és látogatómnak:
HOZZÁVALÓK
1 cs leveles tészta (Pâte feuilletée)
1 doboz koktél virsli
1 tojás
pár szem fekete bors
ELKÉSZÍTÉS
A leveles tésztát csíkozzuk fel kb 6-7 centi csíkokra, amiket kb 10 centi hosszúak legyenek.
A kis virsliket a csíkokkal tekerjük be, majd a maradékból formázzuk meg a fejeket. Fontos!!! A az arcukon lévő résznél ne legyen hajtás, mert akkor szétnyílik ott (és nem kellene). Nyomkodjunk fekete borsot a szemeknek, majd tegyük a kész malacokat szilikonlappal bélelt tepsibe, és kenjük meg felvert tojással.
A kis virsliket a csíkokkal tekerjük be, majd a maradékból formázzuk meg a fejeket. Fontos!!! A az arcukon lévő résznél ne legyen hajtás, mert akkor szétnyílik ott (és nem kellene). Nyomkodjunk fekete borsot a szemeknek, majd tegyük a kész malacokat szilikonlappal bélelt tepsibe, és kenjük meg felvert tojással.
200°C-ra előmelegített sütőben kb 10 perc alatt süssük készre!
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: