Chez Sandra

Mogyorós-mandulás harangok fél óra alatt (glutén-, liszt-, tej-, fehér cukormentes, low carb

 

Alig fél óra kell ezeknek a mogyorós-mandulás kis harangoknak az elkészítéséhez. Összegyúrjuk, és már süthető is!

A glutén-, liszt-, tej-, fehér cukormentes, low carb diétákban fogyasztható!

harang_allo

 HOZZÁVALÓK

1 tojásfehérje
25 gramm darált mandula
175 gramm darált mogyoró
100 gramm eritritol
1 tk utifűmaghéj
1 kk fahéj
1 ek citromlé
1 csipet só

 

ELKÉSZÍTÉS

A sütőt melegítsük elő 180°C-ra.

A tojásfehérjét verjük fel keményre egy csipet sóval és a citromlével. (Vegyünk ki 2 evőkanálnyit belőle, hogy a tetejét díszíthessük vele)

Az utifűmaghéjat keverjük el 3 evőkanálnyi vízben (zselésre), majd ezt is adjuk a fehérjehabhoz.
A darált mandulát és diót keverjük el az eritritollal és a fahéjjal, végül kanalanként adjuk a fehérjehabhoz!

Darált mandulával megszórt deszkán nyújtsuk ki kb 5 mm vastagra. Szaggassunk ki belőle harangokat, majd tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe. Tetejét díszítsük a kihagyott fehérjével, majd  az előmelegített sütőben kb 10-12 perc alatt süssük készre!

Rácson hagyjuk kihűlni!

harang_fekvo

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!