Chez Sandra

Baconban sült csirkecombok (glutén-, liszt-, tojás-, fehér cukormentes)

Ha vendégek jönnek ebédre vagy vacsorára és semmi időnk rákészülni, érdemes ezt a receptet elkészíteni!
Ezeknek a fenséges csirkecomboknak az előkészítése nem igényel 10 percnél többet. A további nagyszerűsége, hogy akár előre is elkészíthető, és a hűtőből a sütőbe dugva 40-50 perc alatt készre süthető.
A glutén-, liszt-, tojás-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!

HOZZÁVALÓK (4 főre)

8 db csirkecomb
8 db vékony szelet bacon
10 deka vaj
1 ek provence-i fűszerkeverék (hiányában bármilyen sült csirke fűszer)

ELKÉSZÍTÉS

A sütőt melegítsük elő 200°Cra.

A csirkecombok bőrét válasszuk el a húsától (ne szedjük le!).

A puha vajat keverjük el a  provence-i fűszerkeverékkel, és a csirkecombok bőre alatt alaposan kenjük be vele.
Tekerjük rá a bacon szeleteket, majd húzzuk rá a bőrét, és kívülről is kenjük be a fűszeres vajjal.
Tegyük egy sütőtálba a csirkecombokat, majd toljuk az előmelegített sütőbe.
Sülés közben időközönként forgassuk meg a tálban a őket, és közben locsolgassuk vissza a kisült levével.
Majd kb 40 perc elteltével salátaágyra kiszedve azonnal tálaljuk!

baconoscsirkecomb_ok

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!