Ha vendégek jönnek ebédre vagy vacsorára és semmi időnk rákészülni, érdemes ezt a receptet elkészíteni!
Ezeknek a fenséges csirkecomboknak az előkészítése nem igényel 10 percnél többet. A további nagyszerűsége, hogy akár előre is elkészíthető, és a hűtőből a sütőbe dugva 40-50 perc alatt készre süthető.
A glutén-, liszt-, tojás-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK (4 főre)
8 db csirkecomb
8 db vékony szelet bacon
10 deka vaj
1 ek provence-i fűszerkeverék (hiányában bármilyen sült csirke fűszer)
8 db vékony szelet bacon
10 deka vaj
1 ek provence-i fűszerkeverék (hiányában bármilyen sült csirke fűszer)
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő 200°Cra.
A csirkecombok bőrét válasszuk el a húsától (ne szedjük le!).
A puha vajat keverjük el a provence-i fűszerkeverékkel, és a csirkecombok bőre alatt alaposan kenjük be vele.
Tekerjük rá a bacon szeleteket, majd húzzuk rá a bőrét, és kívülről is kenjük be a fűszeres vajjal.
Tegyük egy sütőtálba a csirkecombokat, majd toljuk az előmelegített sütőbe.
Sülés közben időközönként forgassuk meg a tálban a őket, és közben locsolgassuk vissza a kisült levével.
Kommentek