Chez Sandra

Túrós fasírt (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Nálam mostanában szinte csak sütőben sül a fasírt. Így nincs büdös olajszag, és nem is kell a tűzhely mellett ácsorogni a sütése közben. Csak összegyúrom, egy szilikon formába nyomkodom, és már mehet is a sütőbe! Most egy gluténmentes változat készült egy kevés túróval.

Glutén-, liszt-, fehér cukormentes

 

HOZZÁVALÓK

50 deka (sovány) darált marhahús
10 deka túró
petrezselyem
1 egész tojás
1 vékonyabb szál póréhagyma
2 ek olívaolaj

1 db fokhagymagerezd
frissen őrölt tarka bors

 

ELKÉSZÍTÉS

Melegítsük elő a sütőt 200°C-ra.
A megtisztított póréhagymát aprítsuk fel, majd az olívaolajon pároljuk meg a fűszerekkel.
A darált marhahúst a túróval, a tojással, és fűszeres póréhagymával együtt gyúrjuk össze, majd egy szilikonformába simítsuk bele, és 200°C-ra előmelegített sütőben kb háromnegyed óra alatt süssük meg.

 

cs_fb

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!