Egy újabb brownie-val gyarapodott az eddigi repertoár. Most egy eritritollal készülő glutén- és tejmentes verzió készült kevesebb mint 15 perc alatt (az összeállítása 2-3, a sütése 10 perc).
Eritritollal készül, a glutén- és tejmentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK (egy 18 cm-es formához)
4 ek lenmagliszt 4 ek darált mandula 6 ek nyírfacukor v. 8 ek eritritol 4 ek kakaó 6 ek kókuszolaj 6 ek kókusztej 2 egész tojás 1 kk őrölt fahéj 1 vaníliarúd kikapargatott belseje
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő 180°C-ra (légkeveréses fokozaton). Egy keverőtálban keverjük össze a száraz és a nedves hozzávalókat, majd egy 18 centiméteres átmérőjű szilikon tortaformában 10 perc alatt süssük készre.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: