Chez Sandra

MÜZLIGOLYÓ (GLUTÉN-, LISZT-, TOJÁS-, TEJMENTES)

Egyszerűen elronthatatlanok ezek a sütés, és főzés nélküli müzligolyók. 10 perc munkával – bár a pihentetésre minimum egy órát rá kell szánnunk – mennyei desszertgolyókat készíthetünk.
A glutén-, liszt-, tojás, tejmentes diétákban fogyasztható!

 

HOZZÁVALÓK

300 gramm glutén-, tojás-, tej és cukormentes gyümölcsös müzlikeverék
12,5 cl mandulatej
50 gramm glutén- és laktózmentes margarin
4 ek agave szirup vagy méz
5 ek cukormentes (nyírfacukros) eperlekvár

ELKÉSZÍTÉS

A müzlit szórjuk egy tálba, majd öntsük le a felforrósított mandulatejjel. Adjuk hozzá a szoba hőmérsékletű margarint, az agave szirupot és a lekvárt. Alaposan gyúrjuk össze, majd lefedve tegyük minimum egy órára hűtőbe.
Nedves kézzel formázzunk belőle golyókat, majd hempergessük meg őket kókuszreszelékbe, kakaóba, vagy darált mandulába.

Kommentek

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!