Chez Sandra

KÓKUSZOS HABCSÓK – Meringues au sucre de coco (glutén-, liszt-, tej-, fehér cukormentes)

Ha kedvezni akarok a gyerekeknek tudom, hogy a meringue tuti biztos befutó. Másik nagy kedvencük a kókusz. Lehet süteményben, főzelékben… Most egy kicsit ötvözve a kettőt kókuszos habcsókot készítettem Nekik kókuszvirágcukorral édesítve.

 

Kókuszvirág cukorral édesített, a glutén-, liszt-, tejmentes diétákban fogyasztható!

 

kókuszos meringue



HOZZÁVALÓK 

4 db tojásfehérje
60 gramm kókuszvirágcukor
3 ek kókuszreszelék
1/2 kk limelé

 

ELKÉSZÍTÉS
Verjük fel a tojásfehérjéket kemény habbá a kókuszvirág cukor, a limelé és a kókuszreszelék folyamatos hozzáadagolása mellett.
Egy spatula segítségével tegyük egy habzsákba, majd nyomjuk a masszát egy sütőpapírral bélelt tepsibe.
120 °C-ra előmelegített sütőben kb egy óra alatt szárítsuk ki a habcsókokat.
Sütőpapíron hagyjuk kihűlni, utána könnyen leszedhető róla!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!