KAPROS-TÚRÓS CSIRKEROLÁD (glutén-, liszt-, tojás-, fehércukormentes)

A kapor és a túró remek párosítás. Gondoljunk csak a nemrég említett kapros-túrós zöldséglepényre. Most kiklopfolt csirkemellekbe került ez a remek duó töltelékként.
 
A glutén-, liszt-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
 
 
 
Szereted a gyors recepteket? Nézz körül még mi szerepel a gyors kategóriában!
 
 
HOZZÁVALÓK

2 csirkemell

100 gramm túró

2-3 evőkanál natúr joghurt

2 evőkanál kapor

1 fokhagymagerezd

só, frissen őrölt tarka bors

2-3 spriccelésnyi olívaolaj

 
ELKÉSZÍTÉS
 
 
A sütőt melegítsük elő 200°C-ra.
Egy tálban villával törjük át a túrót, reszeljük hozzá a fokhagymagerezdet, majd ízesítsük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval és kaporral.
A csirkemelleket klopfoljuk ki, sózzuk, borsozzuk, majd töltsük meg a túrós masszával, és tekerjük fel.
Tegyük egy sütőpapírral bélelt – vagy kerámiabevonatú – tepsibe, a tetejét fújjuk be egy minimális olívaolajjal, és az előmelegített sütőben süssük meg 20-25 perc alatt.
 
Salátaágyon kínáljuk!
 
 
 
Ha gondolod, Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám!
Címkék: , , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »