Chez Sandra

FETÁVAL TÖLTÖTT UBORKA

Ebben a rekkenő hőségben sokszor csak egy-egy finom falatot kívánunk (vagy még azt sem), ezek a hűsítő fetás uborkakarikák azonban vendégváró falatoknak sem utolsóak.

A liszt-, glutén- tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

HOZZÁVALÓK

1 kígyóuborka
fetasajt
só, frissen őrölt tarka bors, kapor

 

ELKÉSZÍTÉS
A kígyóuborkát és fetasajtot vágjuk ugyanolyan vastagságú szeletekre. Az uborkakarika közepét szúrjuk ki egy formával (pl csillagforma), majd ugyanazzal a szúróval vágjunk ki a fetasajtból is egy csillagot.
Tegyük a fetacsillagot az uborkakarika csillagformájú üregébe, majd tegyük egy tányérra. Ízesítsük sóval, frissen őrölt tarka borssal és kaporral.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!