Chez Sandra

TORMÁS ZELLERKRÉM (GLUTÉN-, LISZT-, TOJÁS,- HOZZÁADOTT CUKORMENTES)

A vasárnapi húslevesből több új ételt készítettünk már. A hús – vagy zöldség – levesben főtt zellerből keverjünk a reggeli vagy esti pirítósunkra, kétszersültünkre kenhető krémet egy kis tormával pillanatok alatt.
 
A krém a glutén-, liszt-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
 
 
HOZZÁVALÓK

200 gramm (hús)levesben főtt zeller
1 ek natúr joghurt
1 tk reszelt torma
1 kisebb gerezd fokhagyma
só, frissen őrölt tarka bors,
1 késhegynyi őrölt szerecsendió
snidling

 
ELKÉSZÍTÉS
 
A levesben főtt zellert tegyük egy tálas mixerbe a fokhagymagerezddel együtt, majd pürésítsük. Adjuk hozzá a natúr joghurtot, a lereszelt tormát, majd ízesítsük sóval, borssal, őrölt szerecsendióval.
Pirítósra, kétszersültre vagy friss baguettere kenve, snidlinggel megszórva tálaljuk.
 
 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!