Chez Sandra

KÓKUSZOS-ZABPELYHES MUFFIN

Kevesebb mint fél óra alatt (zabpehelylisztből és kókuszreszelékből) elkészülnek ezek a nem túl édes muffinok, amelyek remekek uzsonnára, desszertnek, vagy egy tartalmasabb leves után akár második fogásként is.
Nyírfacukorral készül, (gluténmentes zabpehelyliszt használata esetén a glutén-, és) – tejmentes diétákban fogyasztható!

HOZZÁVALÓK (6 muffinhoz)

125 gramm kókusztej (cukrozatlan)
125 gramm (gluténmentes) zabpehelyliszt

125 gramm kókuszreszelék
2 egész tojás
1 tk szódabikarbóna
2 ek szőlőmagolaj
2 ek nyírfacukor

ELKÉSZÍTÉS
A sütőt melegítsük elő 200°Cra.
Egy tálban keverjük össze a zabpehelylisztet a szódabikarbónával és a kókuszreszelékkel. Adjuk hozzá a kókusztejet, a tojásokat, a szőlőmagolajat és a nyírfacukrot. Egy kanál segítségével keverjük össze, majd töltsük egy szilikon muffin forma mélyedéseibe, és az előmelegített sütőben süssük meg kb 20 perc alatt.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!