CÉKLÁS-ZELLERES RÉPASALÁTA (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Akár magában vacsorának vagy ebédnek – például egy finom krémleves után -, akár köretként is nagyon finom ez a többféle zöldségből készült saláta.

Glutén-, liszt-, fehér cukormentes diétákba beilleszthető! 

HOZZÁVALÓK

2 nagyobb sárgarépa

1 közepes fehérrépa

1 kisebb cékla

100 gramm zellergumó

250 gramm natúr joghurt

1 púpos evőkanálnyi majonéz

1 kk dijoni mustár

1 tk limelé

egy csipet só

1 lereszelt fokhagymagerezd

1 kk frissen őrölt tarka bors

kb 2 evőkanálnyi felaprított korianderzöld

ELKÉSZÍTÉS
A zöldségeket mossuk, tisztítsuk meg és reszeljük le a kis lyukú reszelőn.
Adjuk hozzá a joghurtot, a majonézt, mustárt, csipet sót, reszeljünk hozzá egy fokhagymagerezdet, szórjuk meg frissen őrölt tarka borssal és locsoljuk meg a limelével. Forgassuk össze, majd szórjuk meg a felaprított koriander zölddel, és tegyük minimum 1 órára hűtőbe.
Facebookon is ott vagyok:
Címkék: , , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »