Chez Sandra

CÉKLÁS-ZELLERES RÉPASALÁTA (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)

Akár magában vacsorának vagy ebédnek – például egy finom krémleves után -, akár köretként is nagyon finom ez a többféle zöldségből készült saláta.

Glutén-, liszt-, fehér cukormentes diétákba beilleszthető! 

HOZZÁVALÓK

2 nagyobb sárgarépa
1 közepes fehérrépa
1 kisebb cékla
100 gramm zellergumó
250 gramm natúr joghurt
1 púpos evőkanálnyi majonéz
1 kk dijoni mustár
1 tk limelé
egy csipet só
1 lereszelt fokhagymagerezd
1 kk frissen őrölt tarka bors

kb 2 evőkanálnyi felaprított korianderzöld

ELKÉSZÍTÉS
A zöldségeket mossuk, tisztítsuk meg és reszeljük le a kis lyukú reszelőn.
Adjuk hozzá a joghurtot, a majonézt, mustárt, csipet sót, reszeljünk hozzá egy fokhagymagerezdet, szórjuk meg frissen őrölt tarka borssal és locsoljuk meg a limelével. Forgassuk össze, majd szórjuk meg a felaprított koriander zölddel, és tegyük minimum 1 órára hűtőbe.

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!