Valljuk be őszintén! A vasárnapi finom húslevesből képtelenség kis adagokat készíteni. Bizony sokszor eltart még a hét második feléig is. Már többször szóba került a hétvégi húsleves újrahasznosítása, most is egy ilyen fogás került asztalra.
Bizony jól tud esni ebédre vagy vacsorára egy finom és laktató krémleves, melyet pár perc alatt könnyedén elkészíthetünk.
A glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK
kb 0,5 liter húsleves leve
2 db levesben főtt sárgarépa
3 db levesben főtt fehérrépa
1/2 db levesben főtt zellergumó
frissen reszelt szerecsendió
ELKÉSZÍTÉS
A megfőtt zöldségeket a húsleves levével melegítsük fel, majd egy botmixer segítségével pürésítjük. Porciózzuk kisebb tálkákba, és szórjuk meg frissen reszelt szerecsendióval.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: