Chez Sandra

MINDENMENTES vasárnapi krémleves (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes)

Valljuk be őszintén! A vasárnapi finom húslevesből képtelenség kis adagokat készíteni. Bizony sokszor eltart még a hét második feléig is. Már többször szóba került a hétvégi húsleves újrahasznosítása, most is egy ilyen fogás került asztalra.

Bizony jól tud esni ebédre vagy vacsorára egy finom és laktató krémleves, melyet  pár perc alatt könnyedén elkészíthetünk.
A glutén-, liszt-, tej-, tojás-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK
 

kb 0,5 liter húsleves leve
2 db levesben főtt sárgarépa
3 db levesben főtt fehérrépa
1/2 db levesben főtt zellergumó
frissen reszelt szerecsendió

 

ELKÉSZÍTÉS
A megfőtt zöldségeket a húsleves levével melegítsük fel, majd egy botmixer segítségével pürésítjük. Porciózzuk kisebb tálkákba, és szórjuk meg frissen reszelt szerecsendióval.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!