DIÓS-JOGHURTOS ALMASALÁTA (glutén-, liszt-, tojás-, hús-, fehér cukormentes)

Egy finom saláta tökéletes kísérője lehet bármilyen krémlevesnek, de a húsok vagy halak mellé kínált hagyományos rizs vagy krumpli köretet is lecserélhetjük. A kalóriatartalma jóval alacsonyabb, nem beszélve arról, hogy pár perc alatt könnyedén elkészíthető.
A glutén-, liszt-, tojás-, hús-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK

600 gramm alma (Pink Lady)

1 ek xylitol

300 gramm natúr görög joghurt

1 marék dió

1 ek szárított koriander

frissen őrölt fekete bors

ELKÉSZÍTÉS

Az almákat mossuk és hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le.

Szórjuk meg a xylitollal, és öntsük rá a görög joghurtot. Alaposan keverjük össze, majd szórjuk meg durvára vágott dióval, frissen őrölt fekete borssal, és szárított korianderrel.

Tálalásig (minimum egy órára) tegyük hűtőbe!



Facebookon is ott vagyok:
Címkék: , , , , , , , , , , ,
Tovább a blogra »