DIÓS-JOGHURTOS ALMASALÁTA (glutén-, liszt-, tojás-, hús-, fehér cukormentes)
Egy finom saláta tökéletes kísérője lehet bármilyen
krémlevesnek, de a húsok vagy halak mellé kínált hagyományos rizs vagy krumpli köretet is lecserélhetjük. A kalóriatartalma jóval alacsonyabb, nem beszélve arról, hogy pár perc alatt könnyedén elkészíthető.
A glutén-, liszt-, tojás-, hús-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK
600 gramm alma (Pink Lady)
1 ek xylitol
300 gramm natúr görög joghurt
1 marék dió
1 ek szárított koriander
frissen őrölt fekete bors
ELKÉSZÍTÉS
Az almákat mossuk és hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le.
Szórjuk meg a xylitollal, és öntsük rá a görög joghurtot. Alaposan keverjük össze, majd szórjuk meg durvára vágott dióval, frissen őrölt fekete borssal, és szárított korianderrel.
Tálalásig (minimum egy órára) tegyük hűtőbe!
Ezek is érdekelhetnek:
-
CÉKLÁS-ZELLERES RÉPASALÁTA (glutén-, liszt-, fehér cukormentes)
-
Majonézes csicseriborsósaláta 10 perc alatt (glutén-, liszt-, szója-, tej-, fehér cukormentes)
-
Almás-tormás kukoricasaláta 10 perc alatt (glutén-, liszt-, szója-, fehér cukormentes)
-
GÖRÖG HORIATIKI SALÁTA (liszt-, glutén-, cukor-, tojás-, hús-, fehér cukormentes )