Chez Sandra

DIÓS-JOGHURTOS ALMASALÁTA (glutén-, liszt-, tojás-, hús-, fehér cukormentes)

Egy finom saláta tökéletes kísérője lehet bármilyen krémlevesnek, de a húsok vagy halak mellé kínált hagyományos rizs vagy krumpli köretet is lecserélhetjük. A kalóriatartalma jóval alacsonyabb, nem beszélve arról, hogy pár perc alatt könnyedén elkészíthető.
A glutén-, liszt-, tojás-, hús-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
HOZZÁVALÓK

600 gramm alma (Pink Lady)
1 ek xylitol
300 gramm natúr görög joghurt
1 marék dió
1 ek szárított koriander
frissen őrölt fekete bors

ELKÉSZÍTÉS

Az almákat mossuk és hámozzuk meg, majd nagy lyukú reszelőn reszeljük le.
Szórjuk meg a xylitollal, és öntsük rá a görög joghurtot. Alaposan keverjük össze, majd szórjuk meg durvára vágott dióval, frissen őrölt fekete borssal, és szárított korianderrel.
Tálalásig (minimum egy órára) tegyük hűtőbe!


cs_fb

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Roza says:

    Nagyon guszta, csak kár, hogy sok benne a szénhidrát:))


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!