Akár egy könnyű ebédnek, akár egy finom könnyű vacsorának pár perc alatt elkészíthető ez a remek tonhalas saláta.
Nálunk mindig van itthon tonhal konzerv, mert nagyon egészséges: a húsa szelént, magnéziumot, B vitaminokat, omega 3 zsírsavakat tartalmaz, a felhasználhatósága pedig nagyon sokrétű: kerülhet tésztákra, salátákra, de akár szendvicsekbe is.
A glutén-, liszt-, tej-, tojás-, húsmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
HOZZÁVALÓK
2 marék saláta
1 kisebb tonhal konzerv
1 db lila(sárga)répa
1 közepes paradicsom
fél kígyóuborka
1 kisebb chioggia (csíkos) cékla
fél-fél piros és sárga kaliforniai paprika
2-3 csavarásnyi tengeri só
1 lime leve
frissen őrölt tarka bors
ELKÉSZÍTÉS
A zöldségeket tisztítsuk, majd aprítsuk fel. Tegyük egy tálba, adjuk hozzá a villával áttört tonhalat, majd ízesítsük sóval, borssal és a lime levével.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: