CSŐBEN SÜLT ZÖLD KARFIOL (glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes)
        
        
        Szeretjük az olyan ételeket aminek a hozzávalóit elég csak egy tálba tenni, egy kis szószt ráönteni és már lehet is sütni. Nah a most következő épp ilyen. Bár a családi recepttárban fellelhető a húsos verziója is, de mostanság inkább hús nélkül kerül asztalra.
A glutén-, liszt-, tojás-, fehér cukormentes diétákban fogyasztható!
2 maréknyi zöld karfiol rózsáira szedve
4 dl tejszín
só, frissen őrölt tarka bors, őrölt szerecsendió
100 gramm reszelt mozzarella
- A sütőt melegítsük elő 200°Cra.
- A karfiolt szedjük rózsáira, majd tegyük le egymás mellé egy hőálló tálba.
- Sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg őrölt szerecsendióval, majd öntsük le a tejszínnel.
- Kb fél óra alatt süssük készre, majd zárjuk le a sütőt. A karfiolunk tetejét szórjuk meg reszelt mozzarellával, majd toljuk még vissza pár percre, hogy rá tudjon olvadni.
 
 
        
        
        
            
            
       
                    
        
    
        
            
            
       
                    
	
	    Ezek is érdekelhetnek:
	    - 
		    
			MINDENMENTES GESZTENYEGOLYÓ (GLUTÉN-, LISZT, TEJ- TOJÁS, HOZZÁADOTT CUKORMENTES)
		    
		
- 
		    
			CSŐBEN SÜLT BROKKOLI – GRATIN DE BROCOLIS (glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes)
		    
		
- 
		    
			FETÁS CUKKINI GRATIN (glutén-, liszt-, tojás-, hozzáadott cukormentes)
		    
		
- 
		    
			TORMÁS ZELLERKRÉM (GLUTÉN-, LISZT-, TOJÁS,- HOZZÁADOTT CUKORMENTES)