Chez Sandra

LAZACKRÉM (glutén-, liszt-, tojásmentes)

A halak közül az egyik legkedveltebb fajta a lazac. Sok halat nem kedvelő ismerőstől hallottam már, hogy a halat nem szereti, de a lazacot igen. De a lazac is hal. De ahogy az egyik megfogalmazta: “A lazacnak nincs halíze!”. Jah, hát kérem szépen, ezzel nem lehet vitatkozni. 
Ha pedig egy finom krém formájában kínáljuk friss baguette mellé, azt hiszem még kevésbé lehet találni kivetnivalót benne!
Tovább a lazacos ételekhez >> 

A glutén-, liszt-, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
 
 
 
HOZZÁVALÓK

 

20 dkg lazac,
5 dkg vaj
2 ek creme fraiche v. tejföl
1 ek torma
1 ek citromlé
só, bors,

ELKÉSZÍTÉS
 
A lazacszeletet pároljuk meg – majd távolítsuk el a bőrét ha rajta van. Tegyük egy késes mixerbe a vajjal, a creme fraiche-vel és a tormával.  Aprítsuk össze, majd ízesítsük a citromlével, egy csipet sóval és borssal.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!