MINDENMENTES KÓKUSZTEJES BORSÓKRÉMLEVES (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, hozzáadott cukormentes)

A zöldborsó szerencsére egy olyan zöldség, ami kicsik és nagyok tányérján egyaránt sikert arat. A következőkben egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető zöldborsókrémleves található, amelyet a kókusztej különleges íze tesz bársonyossá.
 
Mindenmentes, vagyis a glutén, liszt, tej, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
 
 
 
HOZZÁVALÓK
 
400 gramm zöldborsó
1 csipet só
2 deci kókusztej
1 kk őrölt gyömbér
1 kk őrölt szerecsendió
 
 
 
ELKÉSZÍTÉS
 
A mirelit zöldborsót tegyük egy edénybe, öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje. Pár perc alatt főzzük meg, majd botmixerrel pürésítsük össze. Öntsük hozzá a kókusztejet, majd fűszerezzük gyömbérrel, szerecsendióval és egy kevés sóval.
 
 
 
Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám!
 
 
Címkék: , , , , , , ,
Tovább a blogra »