Chez Sandra

MINDENMENTES KÓKUSZTEJES BORSÓKRÉMLEVES (glutén-, liszt-, tej-, tojás-, hozzáadott cukormentes)

A zöldborsó szerencsére egy olyan zöldség, ami kicsik és nagyok tányérján egyaránt sikert arat. A következőkben egy roppant egyszerűen és gyorsan elkészíthető zöldborsókrémleves található, amelyet a kókusztej különleges íze tesz bársonyossá.
 
Mindenmentes, vagyis a glutén, liszt, tej, tojásmentes diétákban fogyasztható, hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
 
 
 
HOZZÁVALÓK
 
400 gramm zöldborsó
1 csipet só
2 deci kókusztej
1 kk őrölt gyömbér
1 kk őrölt szerecsendió
 
 
 
ELKÉSZÍTÉS
 
A mirelit zöldborsót tegyük egy edénybe, öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje. Pár perc alatt főzzük meg, majd botmixerrel pürésítsük össze. Öntsük hozzá a kókusztejet, majd fűszerezzük gyömbérrel, szerecsendióval és egy kevés sóval.
 
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!