Nyár, forróság, könnyű ételek. Ilyenkor nagyon jól jöhet egy olyan könnyű fogás, ami akár hidegen is tálalható. Nem mellékesen egyszerűségéből adódóan a gyerekek is élvezik az elkészítését.
Akár ebédként, akár vacsoraként helyt tud állni.
HOZZÁVALÓK
250 gr farfalle
2 nagy érett paradicsom
1 kaliforniai paprika
1 marék bazsalikom
1 marék menta
só, bors
feta sajt
ELKÉSZÍTÉS
- A tésztát a csomagoláson jelzett ideig “al dente” főzzük sós vízben.
- Egy tálba tesszük a megmosott és apróra vágott zöld fűszereket, a felkockázott paradicsomot, és a felcsíkozott kaliforniai paprikát.
- Hozzáadjuk a leszűrt tésztát, és a felkockázott feta sajtot. Sózzuk, borsozzuk, alaposan összeforgatjuk, és hűtőbe tesszük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: