Chez Sandra

ÉDESBURGONYAKRÉM CHILIS BAGUETTEL

 
 
HOZZÁVALÓK
 
1 nagy édesburgonya
10 cl tejszín 
szecsuani bors
 
baguette
olívaolaj
chili paprika
 
ELKÉSZÍTÉS
 
Az édesburgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk és sós vízben megfőzzük.
Botmixerrel a tejszín felének hozzáadásával pürésítjük, majd hozzáadunk  1/2 teáskanál szecsuani borsot, megsózzuk.
 
A fennmaradó tejszínt felverjük, és hozzáadunk fél teáskanálnyi szecsuani borsot.
 
A baguettet felkarikázzuk, és az olívaolajjal elkevert chilivel megkenjük a karikákat, és 180 fokos sütőben 8-10 percig sütjük.  
 
 
TÁLALÁS
 
 
Egy tál aljába kanalazzuk az édesburgonyás krémet, majd nyakonöntjük a tejszínnel. A chilis baguettel tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!