HOZZÁVALÓK
1 feuilles de brick két részre vágva
10 deka 5%os zsírtartalmú darált marhahús
negyed póréhagyma
1 bő evőkanál provence-i fűszerkeverék
só, bors
creme fraiche
snidling
olívaolaj
ELKÉSZÍTÉS
A sütőt előmelegítjük 200C fokra.
A póréhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. Egy edénybe 2 evőkanál olívaolajat teszünk, adjuk hozzá a póréhagymát és a darált húst, sózzuk, borsozzuk, adjuk hozzá a provence-i fűszerkeveréket majd pároljuk meg a húst.
Egy kis (süthető) tálkába hajtogatjuk a feuilles de brick-et úgy, hogy egy kis batyu legyen (legyen alja is!!!)
Belekanalazzuk a darált húst elfelezve a formákba, majd a sütőbe tesszük 2 percre.
Kivesszük, rákanalazunk egy kis creme fraiche-t, és megszórjuk finomra vágott snidlinggel.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: