HOZZÁVALÓK:
1 pita
1 kisebb csirkemellfilé
kevés póréhagyma
kaliforniai paprika
1 teáskanál sült csirke fűszer
madársaláta
1-2 evőkanál joghurt
ELKÉSZÍTÉS:
- Egy serpenyőbe olíva olajat öntünk, rátesszük a vékonyra vágott póréhagymát a felkockázott csirkemellet és megszórjuk a fűszerrel.
- A pitát microba tesszük 15-20 másodpercre, majd a felső 1/5 részét levágjuk.
- Ha megsült a hús lezárjuk, majd a felvágott pitába rakjunk egy kevés madársalátát, majd rá a fűszeres húst és a felcsíkozott paprikát.
- A serpenyőbe – amiben a húst sütöttük – kanalazzuk a joghurtot, párszor átkeverjük benne (ezzel ízesítve), majd a pitába tesszük a hús és a zöldség mellé.
MEGJEGYZÉS:
- Egy finom és gyors ebéd vagy vacsoraként is felszolgálható, a színek pedig a lelkünknek is jót tesznek.
- A salátát akár a pitába, akár külön mellé is kínálhatjuk.
- A csirke igény szerint pulykával és marhával egyaránt helyettesíthető
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: