Chez Sandra

Grillezett kecskesajt rókagombával (glutén-, liszt-, tojás-, szójamentes)

Grillezett kecskesajt az ünnepi vacsoránk egyik előételeként szerepelt. Valami olyasmit szerettem volna amiben van kecskesajt (Férj nagy kedvence) és mégis valami könnyedebb… Hát ez lett belőle:
 
 

 

A glutén-, liszt-, tojás-, szójamentes diétákban fogyasztható!

 

HOZZÁVALÓK

rókagomba
kecskesajt,
olívaolaj,
póréhagyma,
saláta,
rosé bor,
só, bors
saláta

ELKÉSZÍTÉS

 

A megtisztított róka gombák kalapjának mindkét oldalát olívaolajon süssük meg, és tegyük félre. 
Ugyanebben a serpenyőben a tisztított, vékony karikákra vágott póréhagymát sóval, borssal és  rozé borral pároljuk meg. Ezután a kecskesajtot szeleteljük fel, és szintén mindkét oldalát süssük meg. Végezetül készítsünk salátaágyat a tányérra, tegyük rá a gombákat, majd a párolt póréhagymát és a grillezett kecskesajtot. 
Melegen tálaljuk!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!