Chez Sandra

Leveles sajtos csiga szezámmaggal (gluténmentes)

 
HOZZÁVALÓK
 
1 csomag leveles tészta (pâte feuilletée) gluténmentes
50 gramm vaj
100 gramm reszelt ementali sajt
1 tojás sárgája
szezámmag
 
ELKÉSZÍTÉS
 
A sütőt melegítsük elő 180°Cra.
A (kinyújtott) leveles tésztát kenjük meg olvasztott vajjal, majd szórjuk rá a reszelt ementali sajtot, majd szorosan tekerjük fel. Az így kapott rudat vágjuk kisujjnyi vastagságú karikákra, és tegyük egy sütőpapírral bélelt (Én szilikon lapot használok) tepsibe. Kenjük meg a felvert tojássárgájával, és szórjuk meg szezámmaggal.
180°Con 10 perc alatt készre sütöm.
 
 
Akár előételnek, akár finom vendégvárónak tökéletes.
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!