Tegnap a következő párbeszéd hangzott el közöttünk az ebédre vonatkozóan:
– Hús legyen vagy tészta?
– Tészta.
– Édes legyen vagy sós?
– Sós.
– És konkrétan ennél valamit?
– Valami sós tésztát.
– Grrr. köszi 🙂
Így ezen a vonalon elindulva lett a mai ebéd SAJTOS GNOCCHI .
Egy adag gnocchit sütőtálba teszek, egy tálba öntök kb fél liter tejet, hozzáadom a sót, az őrölt fekete borsot, és 1 tk őrölt szerecsendiót. Ezt ráöntöm a gombóckákra, megszórom reszelt sajttal (emental).
Előmelegített sütőben 200 C-on kb 30 perc alatt készre sütöm. (akkor jó amikor már kissé megpirult a tetején a sajt)
Hehe:) Én is szeretem ezeket a komoly iránymutatókat.A gnocchit (és a tésztát úgy általában) imádom így, sajttal összesütve. Guszta!