Nálunk még mindig javában tombol a kellemes meleg. Igazi vénasszonyok nyara van. Ezt a csodás időt úgy döntöttünk, hogy egy igazi BBQval “ünnepeljük” meg.
És mivel nagy-nagy családi kedvenc a bárány sült rozmaringgal meghintve…
A serpenyőben sütött báránynál csak egy istenibb van: a “tűzön” sütött. Aminek ízében érezhető a faszén füstjének az illata. Hmmm…. mámorító.
Persze mit sem érne ez az egész varázs, ha nincs ki élvezze. És ha még van aki segédkezik is pl a krumpli becsomagolásában 🙂
… vagy a hús sütésében…
És a parázson sült báránysült félig készen:
és ahogy körbeveszi a faszén füstköntöse:
Igen-igen, itt szép idő van :)És kisfiam imád segédkezni mindenben :)kösziS.
most nagyon irígykedem, mert itt szutyok idő volt ma…Az a kép amikor a kisfiad süti a húst. nagyon jó lett .üdv H.