Chez Sandra

Spárgával, gombával és póréhagymával töltött marhahúsos tekercs (*Mindenmentes, LOW CARB)

Néhány hozzávaló, és egy sütő kell csak ehhez a pofonegyszerűen elkészíthető mindenmentes finom gyors ebédhez.
 
A low carb, és a *mindenmentes, vagyis a gluten-, tej-, tojás-, lisztmentes diétákban fogyasztható hozzáadott cukrot nem tartalmaz!
 
 

 
 
 
HOZZÁVALÓK
 
3 db nagyobb marhasteak
egy kisebb üveg spárga
1 nagyobb fej gomba
a szál póréhagyma
2 gerezd fokhagyma
só, bors, őrölt szerecsendió
olivaolaj
 
 
ELKÉSZÍTÉS
 
A sütőt kapcsoljuk be 200 °C fokra .
A marhahúst klopfoljuk ki, és tegyük 3 kistányérra.
Egy kisebb tálba öntsük bele az olívaolajat, keverjük hozzá a fűszereket  majd nyomjuk bele a fokhagymát. Keverjük össze, és kenjük meg vele a marhaszeleteket.
A póréhagymát vágjuk hosszú csíkokra, majd tegyük a hússzeletekre.. Helyezzük rá a felcsíkozott spárgát és a szintén hosszú csíkokra vágott fej gombát is.
Tekerjük fel, majd hústűvel mindkét oldalról rögzítsük.
Helyezzük egy jénai tálba a hústekercseket, egy kevés vizet öntsünk alá és már mehet is be a sütőbe 20-25 percre!
 
 
 
Időközben locsolgassuk meg a kisült szaftjával, majd krumplipürével és paradicsomsalátával tálaljuk!
 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!