Chez Sandra

Kapribogyós füstölt heringkrém (glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes)

A reggeli vagy vacsorára szánt pirítósra érdemes kikeverni ezt a gyorsan, könnyen elkészíthető főzés nélküli, pár perc alatt elkészíthető krémet!

 

A krém a glutén-, liszt-, szója-, tojás-, laktózmentes diétákban fogyasztható!

 

 

 

HOZZÁVALÓK

 

250 gramm füstölt hering
1 csapott marék friss petrezselyem
4 ek snidling
2 ek (ecetes) kapribogyó
15 cl laktózmentes habtejszín
só, frissen őrölt tarkabors
frissen reszelt szerecsendió


ELKÉSZÍTÉS

 

A hűtőhideg habtejszínt verjük fel kemény habbá.

A heringet, a petrezselymet, a kapribogyót egy éles késsel aprítsuk fel apróra (vagy daráljuk le). Keverjük a felvert tejszínhez- kb 2 evőkanálnyi petrezselymet hagyjunk ki a díszítéshez -, majd ízesítsük sóval, borssal és őrölt szerecsendióval. A sóval óvatosan bánjunk, mert a füstölt hering magában is sós!

Tegyük hűtőbe ha egy mód van rá legalább egy órára, hogy összeérjenek az ízek!

 

 

Ha tetszett a poszt, és nem szeretnél lemaradni az újdonságokról sem, akkor:

  1. Facebookon is ott vagyok, csatlakozz Hozzám! Friss posztokat akkor láthatsz biztosan, ha a Tetszik gomb legördülő menüjében az Értesítéseket kérek fülre kattintasz! 
  2. A jobboldali oldalsávban lévő Blogkövetés alá ha beírod az e-mail címedet, heti rendszerességgel postaládádban landolhat az értesítő a legújabb bejegyzésekről.
  3. Bloglovinon is tudsz követni, amit >>IDE<< kattintva, vagy a jobb oldali sávban lévő BLOGLOVIN képre kattintva érhetsz el!
 
cs_fb

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!